BZ barrier

Uitermate geschikt voor tunnels

De BZ Barrier is bijzonder geschikt voor gebruik in tunnels en onder viaducten, waar ze fungeren als een cruciale bescherming voor de achterliggende constructie. Het fundamentele uitgangspunt bij een mogelijke aanrijding met een BZ Barrier is dat deze 'mag' bezwijken om te waarborgen dat de achterliggende infrastructuur voldoende wordt beschermd.

Haitsma Beton biedt twee verschillende uitvoeringen van de BZ Barrier om aan diverse projectbehoeften te voldoen:

  1. Barrier voor in het asfalt: Deze variant heeft een hoogte van 970 mm en is ontworpen om in het asfalt te worden geïntegreerd, waardoor een naadloze en effectieve bescherming wordt geboden.

  2. Barrier voor op het asfalt: De tweede uitvoering heeft een hoogte van 900 mm en is bedoeld om bovenop het asfalt te worden geplaatst, waardoor een snelle en eenvoudige installatie mogelijk is zonder afbreuk te doen aan de veiligheidsniveaus.

De BZ Barrier speelt een essentiële rol in het waarborgen van de veiligheid in kritieke infrastructuurprojecten. Deze flexibele en aanpasbare barrières zijn geschikt voor diverse omgevingen en situaties. Bij Haitsma Beton begrijpen we het belang van veiligheid en bescherming, en daarom hebben we de BZ Barrier ontwikkeld met aandacht voor prestaties en duurzaamheid. Onze hoogwaardige oplossingen voldoen aan de strengste eisen en normen voor verkeersveiligheid, en u kunt de ideale optie kiezen op basis van uw specifieke projectvereisten. Kies voor de BZ Barrier voor een optimale balans tussen veiligheid en veelzijdigheid in uw tunnel- en viaductprojecten.

BZ elementen

Type Omschrijving Afmeting
BZ900/970-6000 Standaardelement 6000mm
BA-04 Overgang geleiderail 3200mm
BABZ-L / BABZ-R Overgang halve barrier naar hele barrier 3600mm
BZ970-VLD Vluchtdeur (per situatie bepalen) 6000mm

BZ barriers