Certificering

   

Certificering Nederland

Omschrijving

Download

Kwaliteitsmanagement-systeemcertificaat ISO 9001 Dit certificaat is een weergave van het kwaliteitssysteem waarmee Haitsma Beton werkt.
Het beleid, bestuur, beheer en de uitvoering van de organisatie van Haitsma Beton zijn hierin omschreven.
KOMO kwaliteitsverklaring Bouwelementen van beton Deze kwaliteitsverklaring voor productcertificatie is op basis van BRL 2813 Bouwelementen van beton.
KOMO kwaliteitsverklaring Betonnen heipalen Deze kwaliteitsverklaring voor productcertificatie is op basis van BRL 2352 Betonnen heipalen.
KOMO kwaliteitsverklaring Betonnen heipalen (Hailight) Deze kwaliteitsverklaring voor productcertificatie is op basis van BRL 2352 Betonnen heipalen.
Conformiteitscertificaat (FPC) In dit certificaat zijn de Europese productnormen opgenomen in de technische specificaties. Dit certificaat heeft betrekking op betonnen heipalen, ribbenvloeren (TT-platen), balken en kolommen en dakelementen.
Prestatiebestendigheid barriers Dit certificaat bevestigt dat de afschermende constructies voor wegen, oftewel barriers, aan de verplichte eisen voldoen.
NL BSB-productcertificaat betreffend vooraf vervaardigde elementen van beton Dit certificaat is een verklaring dat Haitsma Beton aan de milieuhygiënische specificaties voldoet. Tevens wordt hiermee voldaan aan de eisen Besluit Bodemkwaliteit. Dit is een certificaat erkend door de Minister van Infrastructuur en Milieu.
Prestatieverklaringen van al onze producttypen Deze zijn op aanvraag beschikbaar. Vriendelijk verzoek een mail te sturen naar secretariaat@haitsma.nl  

 

Certificering Buitenland

Omschrijving

Download

Übereinstimmungszertifikat(1) Tragende Fertigteile aus Stahlbeton, welche nicht den harmonisierten Produktnormen entsprechen: Fertigteile für den Hoch-, Tief und Brückenbau, Balkone, Massivdecken.
(Produktgruppe 6.1.1)
Übereinstimmungszertifikat(2) Beton nach Eigenschaften.
(Produktgruppe 6.0)
Zertifikat über die Verwendbarkeit in Bauwerken Fertigteile aus Beton, Stahlbeton oder Spannbeton nach harmonisierten Produktnormen für tragende Zwecke.
(Produktgruppe 6.30)
Constancy of performance barriers Concerning road restraint systems (Barriers).
Zertifikat der Leistungsbeständigkeit Für das Bauprodukt Rückhaltesysteme an Straßen (Barriers).

 

Lútzen van Abbema

Hoofd KAM

Sommigen vinden de veranderende wetgeving een crime. Ik niet, het houdt je scherp.

Lees meer