Prefab stadion en tribune

Haitsma Beton ontwerpt en produceert efficiënte prefab betonconstructies voor stadions en sportaccommodaties. Haitsma Beton richt zich vooral op de elementenbouw van grotere stadions en tribunes.

Stadions van de toekomst vragen om comfort en veiligheid. Aan deze specifieke eisen voldoen de producten van Haitsma Beton en we hebben ons daarom ontwikkeld tot marktleider. Onze prefab betonnen kolommen en innovatieve tribune elementen vormen de basis voor sfeervolle, publieksvriendelijke en veilige (sport)accommodaties.

Tribune elementen

Als een bouwlocatie goed bereikbaar is voor zwaar materiaal, dan is het 3-treden element een succesvol en economisch ontwerp voor tribunes. Bij kleinere tribunes - vaak op bestaande locaties en binnen woongebieden - zal de bereikbaarheid echter niet altijd toereikend zijn om dit type element toe te passen. Daarvoor is ons 1-trede element ideaal. 
Dit element heeft dezelfde voordelen als het 3-treden element, maar is beduidend lichter en goedkoper uitgevoerd en dus uitstekend geschikt voor moeilijk toegankelijke locaties. De elementen kunnen met behulp van een vacuümzuiger gemonteerd worden, waardoor je geen aangietsparingen in het zicht hebt. Het karakter van onze tribune elementen zijn identiek, of het nu gaat om een 1-trede, 3-trede of bloktrede.

Technisch commercieel adviseur

Klaas Ellens

Stadions moeten comfortabel en veilig zijn. Vanuit dat streven biedt Haitsma Beton toegevoegde waarde aan opdrachtgevers en andere bouwpartners. Bel of mail Klaas. Tel: +31 (0)6 10 57 24 25, E-mail: k.ellens@haitsma.nl.