Industriebouw

Industriële bouwprojecten zijn gecompliceerd door extra hoge tijdsdruk en kwaliteitseisen. Daarom willen aannemers garanties dat de planning en het vereiste kwaliteitsniveau worden behaald. Haitsma Beton voorziet daarin als totaalleverancier van prefab beton. Hoe complex en groot uw project ook is.

In de industriebouw is de tijdsdruk altijd hoog, mede omdat uitgangspunten van projecten nog wel eens veranderen. Met het vooruitzicht van boetes en bonussen houden aannemers hun bouwprocessen dan ook strikt onder controle, zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Kwalitatief hoogwaardig

Prefab betonbouw is bij uitstek geschikt om de uitvoering en kwaliteit van bouwwerken te garanderen. Immers, anders dan in het werk storten worden prefab elementen in een gecontroleerde omgeving gefabriceerd. Zo kan er beter technisch voldaan worden aan de hoge kwaliteitseisen (o.a. maattoleranties) en worden technische complicaties voortijdig getackeld. Plannen is vooruitzien. Voorkom dus onnodige verrassingen en herstel tijdens de uitvoering en bespaar kostbare tijd met prefab kwaliteit.

Snel en rendabel

Industriebouw is maatwerk, want elk project en betonnen element is uniek. Dat maakt het realiseren van industriële bouwprojecten een continue technische en logistieke uitdaging. Haitsma Beton heeft alle expertise in huis om elke complexe opdracht te realiseren. Wij verzorgen naast de fabricage ook de engineering (overeenkomstig Criteria 73), constructieadviezen, het transport en de montage. De communicatie tussen de diverse disciplines verloopt daardoor snel en direct, dus zonder ruis. Voorbereiding, engineering en uitvoering liggen bij één partij, die daardoor voortdurend kan anticiperen op eventuele consequenties in latere projectfasen. Zo houden wij tijdens de engineering al rekening met de productietechnische mogelijkheden. Met Haitsma Beton als totaalleverancier van prefab kunt u uw betonconstructies sneller realiseren dan deze in het werk te storten.

 

Elk formaat en gewicht

Zelfs uitzonderlijk grote elementen kunnen door Haitsma Beton geproduceerd en gehesen worden. Dankzij onze enorme capaciteit zijn omvang en gewicht geen beperking. Bovendien maakt onze eigen insteekhaven aan het Prinses Margrietkanaal transport over water mogelijk, wat doorgaans lucratiever en milieuvriendelijker is dan wegtransport. Per schip kunnen wij grote partijen in één keer afleveren. Zodoende zijn er minder transportbewegingen nodig en vindt er minder CO2-uitstoot plaats. Uw budget, planning en milieuwensen varen daar wel bij.

Goede referenties

Steeds meer industriebouwers kiezen voor prefab van Haitsma Beton. Onze expertise en producten worden ingezet op projecten in binnen- en buitenland, zoals in de Eemshaven, op de Maasvlakte en op Isle of Grain (Zuidoost Engeland). Meer informatie over actuele referentieprojecten vindt u op deze website.

Neem contact met ons op wanneer u een constructie in prefab beton wilt uitvoeren. Wij ontwerpen en denken graag met u mee.

 

Technisch commercieel adviseur

Hendrik Herder

Haitsma Beton heeft veel ervaring met industriële betonwerken. Wij zoeken uitdaging in de hoge moeilijkheidsgraad en steeds zwaardere kwaliteitseisen. Bel of mail Hendrik. Tel: +31 (0)651352247, E-mail: h.herder@haitsma.nl.