Parkeergarages

Dynamisch en efficiënt ontwerpen

Parkeergarages maken onderdeel uit van het totale verkeersbeleid. Daarbij zijn niet alleen locatie en capaciteit, maar ook tarieven en gemiddelde parkeertijd belangrijk. Haitsma Beton inventariseert al deze aspecten en komt met een concept voor het constructieve ontwerp.
Centraal hierin staat een vlotte en veilige verkeersafwikkeling. Het rijden in de garage en het parkeren en uitrijden zijn hierbij de sleutelhandelingen. Daarnaast is een optimale indeling van de beschikbare plot belangrijk en welk type garage meest geschikt is.

Interne routing

De verkeersafwikkeling in de garage vereist een doordacht ontwerp. Het gaat om veiligheid, snelheid én duidelijkheid. Daarvoor zijn belangrijk: bewegwijzering, routing, ruime rijbanen en voldoende ruimte voor het parkeren en uitrijden.

Wensen en gebruik

Elke parkeergarage heeft een eigen doelgroep en gebruiksfunctie, wat ook weer eigen wensen meebrengt. Door de combinatie van de plot, doelgroep, functie en wensen is elke parkeergarage uniek. Of het nu gaat om onder- of bovengronds parkeren, Haitsma Beton kan vanaf het begin ondersteunen.

Technisch commercieel adviseur

Klaas Ellens

Hoe complex uw parkeerprobleem ook is, wij zetten onze schouders eronder!

Lees meer