Utiliteitsbouw

Ook voor de totstandbrenging van een gebouw bent u bij Haitsma Beton aan het juiste adres. Wij leveren draagstructuren met balken, kolommen en TT-platen voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, parkeergarages, scholen, studentenhuisvesting, datacentra, grondgebonden of multi-level distributie centra. Onze focus ligt voornamelijk op de grotere en/of zwaardere en/of voorgespannen betonelementen.

TT-platen

TT-platen hebben met hun voorspanning een relatief laag eigen gewicht en kunnen hoge belastingen opnemen. Met deze slanke en bijzonder sterke elementen kan de ruimte boven de plafonds beperkt worden. Tussen de ribben van de TT-platen is ruimte voor allerlei leidingen, van luchtbehandeling tot regenwaterafvoer. Kijk voor meer mogelijkheden en toepassingen van TT-platen op https://www.haitsma.nl/parkeergarages/tt-platen

3D-Units

Voor gerechtsgebouwen en penitentiaire inrichtingen produceren wij prefab units. De unit is monoliet samengesteld en bestaat uit een vloer, wanden, een dak en installatievoorzieningen. De unit kan in één hijsbeweging op geluiddempende blokken worden gemonteerd. Snelle montage, zonder contactgeluid.

 

Zware industrie

Regelmatig komen er vragen over zwaar belastbare vloeren tot soms 100kn/m2 in combinatie met grote of kleine overspanningen. Voor elk vraagstuk hebben we een oplossing en Haitsma Beton kijkt graag samen met u naar de juiste oplossing die past bij de wensen en eisen van het project.

Casco’s

Haitsma Beton beschikt over een forse productiecapaciteit waardoor grote hoeveelheid prefab beton elementen binnen een relatief kort tijdsbestek geproduceerd kunnen worden. De klant wordt ontzorgd door samen met onze engineering afdeling meer taken uit het engineeringsproces naar ons toe te trekken. Hierdoor wordt het engineersproces optimaal en efficiënt gestuurd, waardoor sneller geproduceerd kan worden en de casco’s perfect passen.

Contact

Neem contact met ons op wanneer u een constructie in prefab beton wilt uitvoeren. Wij ontwerpen en denken graag met u mee.

Technisch commercieel adviseur

Hendrik Herder

Uw utiliteitsbouw project, onze uitdaging. Van complexe oplossingen tot enorme bulkproducties. Haitsma Beton kan het. Meer weten? Bel of mail Hendrik voor advies, een offerte of meer informatie: Tel: +31 (0)6 513 52247, E-mail: h.herder@haitsma.nl.

Lees meer