3-treden tribune element

Haitsma Beton heeft zich een stevige reputatie verworven in het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige prefab betonconstructies die uitblinken in efficiëntie, met name voor stadions en sportaccommodaties. Een aanzienlijk aantal stadions in Nederland heeft de indrukwekkende 3-treden elementen van Haitsma Beton geïntegreerd, waarmee het bedrijf zijn stempel drukt op de moderne stadionarchitectuur.

De veelzijdigheid van de 3-treden elementen komt tot uiting in de mogelijkheid om overspanningen van maar liefst 10,80 meter te realiseren, met optredes van 400 mm of 540 mm. Ondanks hun robuuste karakter blijft het gewicht van deze elementen onder de 10 ton, waardoor ze niet alleen krachtig zijn maar ook voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van veiligheid en bouwvoorschriften.

Grote overspanningen

Wat deze elementen uniek maakt, is hun vermogen om grote overspanningen te realiseren, waardoor de ruimte onder de tribune op een flexibele manier kan worden ingericht. Of het nu gaat om de integratie van kantoren, sportfaciliteiten, horecagelegenheden of parkeergarages, Haitsma Beton bezit alle benodigde expertise om opdrachtgevers te begeleiden vanaf het aanbestedingsproces tot en met de oplevering.

Service

Of het nu een geheel nieuw stadion betreft of een tribune voor een bestaande accommodatie, Haitsma Beton staat garant voor maatwerk en kwaliteit. Het bedrijf heeft niet alleen de technische kennis in huis om indrukwekkende overspanningen te realiseren, maar ook de ervaring om het gehele bouwproces te overzien. Vanaf het eerste contact tot het uiteindelijke resultaat, biedt Haitsma Beton een volledig geïntegreerde service die voldoet aan de hoogste eisen van modern bouwmanagement.

Project stadion Cambuur

Technisch commercieel adviseur

Hendrik Herder

Meer weten? Bel of mail Hendrik voor advies, een offerte of meer informatie: Tel: +31 (0)6 513 52247, E-mail: h.herder@haitsma.nl.

Lees meer