1-trede tribune element

Haitsma Beton heeft de lat opnieuw hoger gelegd in de wereld van tribunebouw door de introductie van het 1-trede element, een innovatief concept dat zich specifiek richt op tribunes en uitblinkt in zowel efficiëntie als kosteneffectiviteit. Hoewel het 3-treden element zijn sporen al heeft verdiend, biedt het 1-trede element dezelfde voordelen maar met een lichter gewicht (circa 1,1 ton) en een meer budgetvriendelijke uitvoering, waardoor het bij uitstek geschikt is voor tribunes op moeilijk toegankelijke locaties.

Dit element is ontworpen met het oog op flexibiliteit en voldoet vanzelfsprekend aan het bouwbesluit en de daaruit voortvloeiende normen, waardoor het een betrouwbare keuze is voor projecten van elke omvang. Het lichtere gewicht maakt het 1-trede element bijzonder geschikt voor kleinere tribunes, waarbij een stalen onderbouw een logische keuze is. Deze onderbouw is niet alleen minder zwaar, maar biedt ook een opmerkelijke mate van flexibiliteit, wat van cruciaal belang is bij het ontwerpen van tribunes die voldoen aan specifieke ruimtelijke en toegankelijkheidseisen.

 

Een bijzonder kenmerk van de service van Haitsma Beton is de mogelijkheid om opdrachtgevers op verzoek gedetailleerde oplegdetails te verstrekken voor een stalen onderbouw, eventueel in Autocad. Dit stelt architecten en ontwerpers in staat om nauwkeurige en aangepaste plannen te maken, waardoor het bouwproces verder geoptimaliseerd wordt.

Met het 1-trede element brengt Haitsma Beton niet alleen een technologische vooruitgang in tribunebouw, maar bevestigt het ook haar toewijding aan het leveren van maatwerkoplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant, ongeacht de omvang van het project. Dit nieuwe concept belichaamt de voortdurende drang naar innovatie en efficiëntie die Haitsma Beton kenmerkt in haar streven naar het creëren van tribunes met een optimale balans tussen functionaliteit, duurzaamheid en kosteneffectiviteit.

Voorbeelden

Onderaan deze pagina vindt u een voorbeelden van kleinere tribunes opgebouwd uit 1-trede-elementen.

 

Technisch commercieel adviseur

Hendrik Herder

Meer weten? Bel of mail Hendrik voor advies, een offerte of meer informatie: Tel: +31 (0)6 513 52247, E-mail: h.herder@haitsma.nl.

Lees meer