Klachten & Feedback

Bij Haitsma Beton hechten we veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en streven we voortdurend naar verbetering van onze producten en diensten. Uw feedback is van onschatbare waarde en helpt ons om dat doel te bereiken. We verwelkomen zowel klachten als suggesties voor verbeteringen en hebben een eenvoudige procedure om ervoor te zorgen dat uw stem wordt gehoord.

Hoe feedback te geven:

  1. Klachten: Als u een probleem heeft ondervonden met een werkzaamheden, product of dienst van Haitsma Beton, mail dan naar info@haitsma.nl met het onderwerp 'Klachten'. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om uw probleem direct op te lossen. Bellen kan naar ons algemene telefoonnummer 0512-335678.

  2. Algemene Feedback: Wilt u ons uw algemene feedback geven of heeft u suggesties voor verbetering? Stuur ons een e-mail op prefab@haitsma.nl met het onderwerp "Feedback." We waarderen uw inzichten en nemen ze mee bij het verbeteren van onze producten en diensten

 

 

Onze toezegging:

  • We nemen klachten en feedback serieus en zullen binnen enkele werkdagen reageren.

  • Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en gedeeld met medewerkers die direct betrokken zijn bij de afhandeling van uw klacht of feedback.

Privacybeleid:

U kunt ons privacybeleid lezen om er zeker van te zijn dat uw persoonlijke gegevens veilig worden bewaard en in overeenstemming met de geldende wetgeving worden behandeld.

We moedigen u aan om uw ervaringen en suggesties met ons te delen. Samen kunnen we Haitsma Beton helpen groeien en onze producten en diensten nog beter maken.