N2 barrier

Haitsma Beton heeft een lichtgewicht prefab barrier systeem ontwikkeld voor tijdelijke situaties (N2) die investeren in een voertuigkering rendabeler maakt. De Haisafe® N2-barrier weegt slechts 1.500 kg. Het resultaat is dat het systeem eenvoudig en snel kan worden geplaatst en verplaatst en gemonteerd en gedemonteerd. De Haisafe® N2-barrier is getest en goedgekeurd door TASS international in overeenstemming met NEN-EN 1317 en is CE-goedgekeurd.

Duurzaam

De Haisafe® N2-barrier is ontworpen door Haitsma Beton in de eerste plaats voor tijdelijke situaties waar wegwerkzaamheden gaande zijn. Het systeem is 6 meter lang, 655mm hoog en slechts 350mm breed. Het lage gewicht van 1.500 kg betekent dat er minder grondstoffen nodig zijn en dat er meer elementen per lading kunnen worden geleverd. Met behulp van de gemakkelijk bevestigde verbindingen kunnen de elementen snel worden geplaatst, geassembleerd, gedemonteerd en verschoven, zelfs na een botsing. Rubberen stroken aan de onderzijde voorkomen schade aan vers gelegd asfalt en zorgen voor een goede regenwaterafvoer. Dit geldt ook voor de bijbehorende eindelementen (3,00 meter) die ook door ons worden geleverd, alsmede passtukken van 1 of 3 meter.

Veilig

De Haisafe® N2-barrier is een buitengewoon veilig voertuiggeleidingssysteem met een kleine bedieningsbreedte (W4) cm, samen met een gunstige schokindex (ASI B). Haitsma Beton heeft de hoogte van het element beperkt, waardoor weggebruikers geen hinder meer hebben van obstakels en zich veiliger voelen. Bovendien heeft elke barrière afgeschuinde uiteinden, zodat een reeks barrières optimaal onder spanning kan worden gezet om de vereiste stijfheid te bereiken. Reflectoren kunnen eenvoudig worden bevestigd, bijvoorbeeld met behulp van een magneet. U als klant kan ook uw eigen logo laten instorten voor promotie promotie en bovendien diefstal te ontmoedigen.

Technisch commercieel adviseur

Hendrik Herder

Meer weten over de N2 barrier? Bel of mail Hendrik. Tel: +31 (0)651352247, E-mail: h.herder@haitsma.nl