Specialiteiten: Prefab beton op maat

Haitsma Beton produceert naast het leveringsprogramma ook een groot aantal klant specifieke elementen.

Dit zijn uiteenlopende elementen. Denk hierbij aan kustbescherming, slootbodems en natuurlijk balken en kolommen voor diverse constructies.

Kern van de aanpak is vergelijkbaar met industriebouw. Het gaat om maatwerk, want elk project en betonnen element is uniek. Dat maakt het realiseren van deze bouwprojecten een technische uitdaging. Haitsma Beton heeft alle expertise in huis om elke opdracht te realiseren.

Wij verzorgen naast de fabricage ook de engineering (overeenkomstig Criteria 73), constructieadviezen, het transport en de montage. De communicatie tussen de diverse disciplines verloopt daardoor snel en direct, dus zonder ruis. Voorbereiding, engineering en uitvoering liggen bij één partij. Zo houden wij tijdens de engineering al rekening met de productietechnische mogelijkheden.

Met Haitsma Beton als totaalleverancier van prefab kunt u uw betonconstructies sneller realiseren dan deze in het werk te storten.

Technisch commercieel adviseur

Hendrik Herder

Wij houden van groot, grijs en zwaar. Ons hijsvermogen in onze fabriek is maar liefst 280 ton. Daag ons uit met uw probleem. Bel of mail Hendrik. Tel: +31 (0)651352247, E-mail: h.herder@haitsma.nl.