Specialiteiten: Prefab beton op maat

Haitsma Beton produceert ook een veel klant specifieke elementen

Dit kunnen zeer uiteenlopende elementen zijn. Denk hierbij aan kustbescherming, slootbodems en natuurlijk balken en kolommen voor diverse constructies.

De aanpak hiervan is vergelijkbaar met die voor de industriebouw. Specialiteiten zijn maatwerk, want elk project en betonnen element is uniek. Dat maakt het realiseren van deze bouwprojecten een technische uitdaging. Haitsma Beton heeft de expertise in huis om elke opdracht te realiseren.

 

 

 

Naast productie verzorgt Haitsma Beton ook engineering (overeenkomstig Criteria 73), geeft constructieadviezen, verzorgt transport en montage. De communicatie tussen de diverse disciplines verloopt daardoor snel en direct. Voorbereiding, engineering en uitvoering liggen bij één partij. Zo wordt tijdens de engineering al rekening gehouden met de productietechnische mogelijkheden.

Met Haitsma Beton als totaalleverancier van prefab kunnen betonconstructies sneller gerealiseerd worden ten opzichte van in het werk te storten.

 

Technisch commercieel adviseur

Hendrik Herder

Wij houden van groot, grijs en zwaar. Ons hijsvermogen in onze fabriek is maar liefst 280 ton. Daag ons uit met uw probleem. Bel of mail Hendrik. Tel: +31 (0)651352247, E-mail: h.herder@haitsma.nl.