BX barrier

Veelzijdige oplossing

De BX Barrier is een veelzijdige oplossing die voornamelijk wordt ingezet bij verkeersbeheer binnen stedelijke gebieden met lagere maximumsnelheden. Met zijn compacte betonnen elementen van slechts één meter lang, is de BX Barrier bijzonder geschikt voor het beschermen van bermen in bochten met een minimale straal van 5 meter. Wat de BX Barriers onderscheidt, is het robuuste en efficiënte koppelingssysteem met vaste pinnen, waardoor er geen losse onderdelen zijn die kunnen losraken of verloren gaan. Deze barrières, die elk een gewicht van 625 kg hebben, zijn ontworpen om de veiligheid op wegen te verbeteren en het verkeer te reguleren.

Branding op barriers

Bovendien bieden we aanvullende opties voor aangepaste branding. U kunt uw bedrijfslogo op de zijkanten van de BX Barriers laten aanbrengen, waardoor ze niet alleen dienen als effectieve beveiligingsmiddelen, maar ook als een krachtig marketinginstrument. Deze herkenbare barrières versterken uw merkidentiteit en dragen bij aan diefstalpreventie.

BX Barriers zijn ideaal voor situaties waarin verkeersmanagement en veiligheid prioriteit hebben. Ze kunnen worden ingezet bij bouwprojecten, wegwerkzaamheden en evenementen binnen stedelijke omgevingen. Met BX Barriers kunt u zowel de veiligheid als de zichtbaarheid van uw merk verbeteren, en dankzij onze expertise in op maat gemaakte branding, kunt u uw logo of bedrijfsboodschap naadloos integreren in deze barrières.

Kortom, de BX Barrier is een veelzijdige en effectieve oplossing voor verkeersbeheer en branding, die niet alleen de veiligheid verhoogt, maar ook de identiteit van uw organisatie versterkt. Met de mogelijkheid om uw logo toe te voegen, profiteert u niet alleen van de fysieke bescherming die de BX Barriers bieden, maar ook van de visuele impact die uw merk op de openbare weg kan hebben. Als u op zoek bent naar duurzame en aantrekkelijke bermbeveiliging, is de BX Barrier de ideale keuze voor uw projecten binnen de bebouwde kom.

 BX elementen

Type Omschrijving Afmeting
BX-01 Standaard element 1000mm
BX-02B Begin barrier 1000mm
BX-02E Eind barrier 1000mm

BX barriers