Heipalen

Zoekt u de meest economische en betrouwbare manier van funderen? Kies dan voor voorgespannen prefab heipaal van Haitsma Beton. Vooral voor grotere diameters en bijzondere types heipalen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontwikkelen, engineeren, produceren en transporteren onze heipalen op basis van eigen expertise en ervaring. Elke professionele aannemer of heier kan dus optimaal funderen.

Heipalen van Haitsma Beton: Kwaliteit van ontwerp tot en met aflevering

Haitsma Beton levert kwalitatief hoogwaardige heipalen van ontwerp tot en met aflevering, op elke bouwplaats. Indien gewenst vervoeren wij uw heipalen per schip vanuit onze eigen insteekhaven. Zo bespaart u kosten en wordt het milieu minder belast. Onze engineers berekenen voor elke situatie de optimale heipalen, conform Criteria 73. Zij houden rekening met uw (complexe) uitvoeringswensen en aanvullende eisen ten aanzien van bijvoorbeeld betonsterkte, voorspanning en duurzaamheid en creëren de beste oplossingen. Telkens weer. Om de kwaliteit van alle producten te garanderen hanteert Haitsma Beton een strikt kwaliteitszorgsysteem. Deze integrale kwaliteitszorg komt tot uitdrukking in ons ISO 9001-certificaat en onze KOMO attest-met productcertificaten. Ook zijn wij transparant over onze prestaties: via ons kwaliteitsregistratiesysteem kunt u online uw orderstatus (druksterkte, productiedatum, enz.) inzien. U weet wat u krijgt. Haitsma Beton produceert ook andere prefab elementen, zoals pijlers en liggers. U kunt dus volstaan met één leverancier voor al uw prefab beton. Dat is, net als de korte communicatielijnen binnen onze organisatie, heel efficiënt en scheelt u tijd en geld. 

Producten en innovaties

Haitsma Beton is gespecialiseerd in de grotere diameters heipalen (vierkant 29 en dikker). Dankzij onze enorme productiecapaciteit zijn wij in staat grote aantallen heipalen in korte tijd te produceren. Met onze flexibele mallen kunnen wij de gewenste diameters eenvoudig en snel realiseren. Alle producten worden van zelfverdichtend beton (zvb) gefabriceerd, waardoor wij een optimale verdichting van het betonmengsel realiseren. De gecontroleerde productiecondities maken onze prefab palen tot de meest economische en betrouwbare manier van funderen, zonder verrassingen. Ze hebben een betere prijs-kwaliteitverhouding dan andere soorten palen. Als pionier in prefab ontwikkelen en produceren wij ook bijzondere types heipalen. Zo is de koppelpaal (twee paaldelen met een ingestorte, stalen bajonetkoppeling) een uitkomst bij krappe en slecht toegankelijke bouwlocaties of wanneer het gebruik van lange heipalen of een zware heistelling onmogelijk is. Onze Hailight® of holle paal is 30 procent lichter dan een massieve versie, maar heeft dezelfde constructieve kwaliteit. Door minder beton voor dezelfde diameter paal te gebruiken, reduceren wij zowel het gewicht als de transport- en kraankosten. Dat levert milieutechnisch, logistiek en financieel voordeel op. Verder kunnen wij onze palen bijvoorbeeld ook van ribbels voorzien. Wij denken mee bij elke funderingsvraag; informeer gerust naar de mogelijkheden.

Coördinator verkoop heipalen

Jacquelien Outhuyse

Ik wijs de klant op de minimaal vereiste specificaties, zodat hij niet teveel betaalt. Het geld gaat tenslotte de grond in.

Lees meer